Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Era cel mai mare transfer la verii! Paul Pogba trebuia să plece de la Manchester United. Motivul pentru care a căzut transferul

Era cel mai mare transfer la verii! Paul Pogba trebuia să plece de la Manchester United. Motivul pentru care a căzut transferul
Comentarii

La doar câteva zile după ce s-a încheiat perioada de transferuri, jurnalistul italian Fabrizio Romano a dezvăluit care putea să fie cel mai mare transfer al verii.

Paul Pogba (27 de ani) trebuia să plece de la Manchester United în această vară. Mijlocaşul francez, campion mondial în 2018, urma să fie cumpărat de Juventus, echipă pentru care a mai jucat între 2012 şi 2016. 

Potrivit lui Fabrizio Romano, Juventus era la un pas să facă o ofertă importantă pentru jucătorul lui Manchester United, însă criza financiară provocată de pandemia de coronavirus a lovit din plin clubul din Torino. Suma de transfer pentru revenirea lui Pogba la Juventus ar fi fost de aproximativ 100 de milioane de euro, o sumă care ar fi fost acceptată de United şi care i-ar fi ajutat pe "diavoli" să îl cumpere pe Jadon Sancho de la Borussia Dortmund. 

Contractul lui Pogba cu Manchester United expiră vara viitoare, însă există opţiunea de a fi prelungit pentru încă un sezon. 

Afla mai multe despre: pogbajuventus 

viewscnt
Articole similare