Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Era comparat cu Neymar. Incredibil unde a ajuns să joace Hachim Mastour, puştiul minune de la AC Milan

Era comparat cu Neymar. Incredibil unde a ajuns să joace Hachim Mastour, puştiul minune de la AC Milan
Comentarii

Marocanul Hachim Mastour este unul dintre cele mai bune exemple de fotbalişti ”excepţionali” pe YouTube, care clachează apoi uşor în cariera de fotbalişti. Fostul jucător de la AC Milan nu a reuşit să se impună la niciuna dintre echipele unde a jucat şi a ales acum o destinaţie surprinzătoare.

La 14 ani, Mastour semna cu Reggiana, iar la 16 ani, marile cluburi ale Europei se interesau de el. Impresionat în imaginile de pe YouTube, Hachim Mastour era comparat cu Neymar, iar contractele de publicitate începuseră să apară la fiecare pas.

Milan a fost echipa care a câştigat lupta pentru semnătura sa în 2012, iar în sezonul 2013-2014, antrenorul Clarence Seedorf l-a convocat pentru un meci de campionat, dar Mastour n-a apucat să intre pe gazon. A fost ulterior împrumutat la Malaga, unde a evoluat un singur meci şi în 2016-2017 în Olanda, la Zwolle, unde în 5 meciuri n-a impresionat deloc.

Acum, Mastour va juca în prima ligă din Grecia, la modesta PAS Lamia, formaţie care ocupă ultimul loc în clasament şi care momentan nu mai are antrenor principal. Marocanul va evolua pe un stadion de 5.000 de locuri, la o formaţie care a promovat acum 2 ani în Super Liga Greacă şi al cărui lot este evaluat la 8 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: hachim mastourpas lamianeymartransfer 

viewscnt
Articole similare