Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Era normal!" Reacţia lui Drăguş când a aflat de oferta de milioane pentru liderul generaţiei U21 a României!

"Era normal!" Reacţia lui Drăguş când a aflat de oferta de milioane pentru liderul generaţiei U21 a României!

Echipa națională

Comentarii

Presa din Italia anunţă că Andrei Ionuţ Radu se află pe lista de transferuri a Sevillei pentru sezonul viitor, fiind dorit de Monchi, omul care a revenit în conducerea andaluzilor în această primăvară, după despărţirea de AS Roma.

Monchi l-a remarcat pe Ionuţ Radu în meciurile jucate pentru Genoa în Serie A, iar italienii anunţau în urmă cu câteva luni că românul ar putea ajunge la AS Roma. Totuşi, odată cu plecarea lui Monchi, căpitanul selecţionatei U21 a României a devenit o variantă şi pentur Sevilla.

Cotat la 12 milioane de euro, Ionuţ Radu traversează o perioadă excelentă a carierei sale, iar colegii de la naţionala de tineret nu sunt deloc miraţi de interesul unor echipe importante.

Prezent în cantonamentul din Spania alături de Ionuţ Radu, Denis Drăguş spune că Radu este adevăratul lider al echipei şi e absolut normal ca acesta să facă un nou pas important în carieră, foarte probabil după Campionatul European de tineret din această vară.



"E normal să fie dorit, e un jucător de mare valoare, dacă nu mă înşel e cel mai bine cotat jucător român, e şi un lider, are calităţi de lider, ne ajută de fiecare dată când e lângă noi, noi sperăm să ajungă cât mai sus şi, de ce nu, în campionatul Spaniei", a declarat Denis Drăguş.

Afla mai multe despre: ionut radutransferandrei radu 

viewscnt
Articole similare