Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eram terminaţi! Mă bucur că am reuşit să revenim după dezastrul din Georgia!" Bancu despre importanţa lui Cristiano Bergodi: "Am discutat cu el"

"Eram terminaţi! Mă bucur că am reuşit să revenim după dezastrul din Georgia!" Bancu despre importanţa lui Cristiano Bergodi: "Am discutat cu el"
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Koljic ’22 şi Cicâldău ’26 (penalti acordat pentru un henţ în careu).

"Am ştiut să ne impunem, să ne facem jocul de la început. Am arătat un altfel de meci decât cel din Georgia.  Mă bucur că am revenit după acel dezastru, pot să spun, şi am reuşit să câştigăm în această seară, pentru că era un meci fatal şi trebuia să-l câştigăm." a mărturisit Nicuşor Bancu, unul dintre cei mai experimentaţi şi valoroşi jucători ai oltenilor.

"Eram cu toţii dezamăgiţi, terminaţi, nu ştiam ce să mai facem, nu ştiam cum să ne revenim. Până la urmă am strâns rândurile, am stat de vorbă între noi, cu Mister, şi s-a văzut că azi am avut o altă atitudine" a mai spus lateralul Craiovei.

Bancu este şi printre jucătorii convocaţi de Mirel Rădoi la echipa naţională pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria: " Merg acolo cu inima deschisă şi sper, împreună cu selecţionerul, să facem o treabă bună şi să reuşim să ne calificăm" a încheiat Nicuşor Bancu.

Afla mai multe despre: bancucristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare