Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric a revenit în România: ”În Qatar jucăm cu ”cămile” ca Xavi şi Sneijder...” De ce îi mulţumeşte lui Gică Hagi

Eric a revenit în România: ”În Qatar jucăm cu ”cămile” ca Xavi şi Sneijder...” De ce îi mulţumeşte lui Gică Hagi

Superliga

Comentarii

Eric de Oliveira este într-o scurtă vizită în România şi spune că nu şi-a mai văzut copiii de când a semnat cu Al Markhiya, la mijlocul lunii ianuarie. Mijlocaşul de 32 de ani spune că este mulţumit de condiţiile pe care le are în Qatar şi a ţinut să-i mulţumească din nou lui Gică Hagi pentru faptul că l-a lăsat să plece de la Viitorul.

Eric de Oliveira trăieşte o nouă aventură în fotbalul arab. Deşi a fost unul dintre cei mai buni jucători din tur, mijlocaşul brazilian a decis să plece în iarnă de la Viitorul, deoarece Al Markhiya i-a oferit condiţii financiare foarte bune. Însă există şi dezavantaje. Eric spune că nu şi-a mai văzut copiii de la mijlocul lunii ianuarie:

”Sunt bine, sănătos, am avut acum ultimul meci şi trebuia să vin acasă, că de când am revenit din Brazilia nu am mai văzut copiii şi săptămâna viitoare merg copiii împreună cu mine. Nu e aşa de diferit de Arabia Saudita, e asemănător, doar că viaţa acolo e mai liberă, dar e frumos. ”Cu cămile” joacă... cu Sneijder, Xavi... e altceva, alt fotbal, când vedem aproape fotbaliştii pe care acum caţiva ani îi vedeam la televizor... E un campionat în creştere, mai ales că acum o să fie Cupa Mondială din 2022 şi cei de acolo încearcă să aducă cât mai mulţi fotbalişti ca să fie un fotbal mai puternic”, a declarat Eric.

Mijlocaşul brazilian urmăreşte în continuare fotbalul din Liga 1 şi spune că este dezamăgit că Dinamo joacă în play-out, un fapt despre care spune că dăunează calităţii fotbalului românesc: ”Ciudat, pentru că, din păcate pentru fotbalul românesc, nu e un lucru bun. În play-off cât mai multe echipe mari ar fi fost mai bine pentru noi, jucătorii. Poate acum Dinamo o să aibă minte şi o să facă o echipă mai bună la anul”, a mai spus mijlocaşul brazilian.

Eric a ţinut să-i mulţumească încă o dată lui Gică Hagi pentru faptul că l-a lăsat să plece la Al Markhiya, deşi era unul dintre cei mai buni jucători de la Viitorul. Jucătorul de 32 de ani spune însă că Ianis Hagi l-a înlocuit perfect: ”Sunt foarte fericit că domnul Hagi m-a lăsat să merg la un drum financiar mai bun pentru mine şi familie. Am apucat să mă antrenez câteva zile cu Ianis, e un băiat superb şi îi doresc să ajungă unde doreşte. (n.r. că Hagi vrea să plece din ţară) Domnul Hagi ştie ce zice, ştie ce face, nu îmi dau eu cu părerea, dar e o pierdere pentru că, de când s-a întors în Romania, a dat un plus în fotbalul românesc”.

Afla mai multe despre: eric de oliveiraal markhiyahagiviitorul 

viewscnt
Articole similare