Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric Abidal a avut o aventură cu una dintre jucătoarele implicate în scandalul de la PSG! Soţia sa a depus actele de divorţ: ”Hayet, iartă-mă”

Eric Abidal a avut o aventură cu una dintre jucătoarele implicate în scandalul de la PSG! Soţia sa a depus actele de divorţ: ”Hayet, iartă-mă”

PSG

Comentarii

Eric Abidal a postat un mesaj prin care îşi cerea scuze soţiei sale, după ce a fost descoperit că francezul a avut o relaţie extraconjugală cu Kheira Hamraoui, jucătoarea agresată de coechipiera Amina Diallo.

Fostul internaţional francez Eric Abidal a publicat un mesaj pe Instagram în care cere iertare soţiei sale, care a depus actele de divorţ, după ce a aflat că acesta a avut o relaţie extraconjugală cu Kheira Hamraoui, jucătoarea de la Paris Saint-Germain.

"Hayet Abidal, iartă-mă. Indiferent de decizia ta, tu vei rămâne femeia vieţii mele şi mai ales mama minunaţilor noştri copii. Merit această umilinţă, chiar dacă mă distruge. Sper că într-o zi mă vei ierta", a scris Abidal pe Instagram.

Eric Abidal a avut o aventură cu una dintre jucătoarele implicate în scandalul de la PSG

Hayet Abidal a anunţat că a depus actele de divorţ vineri, după ce a aflat că soţul ei a avut o aventură cu actuala jucătoare de la Paris Saint-Germain. Relaţia ar fi avut loc când Abidal era secretar tehnic la FC Barcelona, iar Hamraoui era jucătoare.

Relaţia dintre Abidal şi Kheira Hamraoui a fost descoperită, după ce jucătoarea a fost agresată de coechipiera sa Amina Diallo. Abidal urmează să fie audiat în acest caz, la fel ca şi soţia sa.

La 4 noiembrie, potrivit L’Equipe, Diallo a angajat doi bărbaţi pentru a o scoate pe Hamroaoui din maşina ei, apoi a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele. Diallo şi Hamroaoui sunt colege de echipă atât la nivel de club, cât şi la naţionala Franţei.

Diallo, în vârstă de 26 de ani, a venit la PSG de la Guingamp, în urmă cu cinci ani şi, după mai multe perioade de împrumut la alte echipe, a devenit o jucătoare din ce în ce mai importantă pentru PSG. Ea are zece meciuri în acest sezon.

Hamraoui s-a întors la PSG, anul acesta, de la Barcelona. Convocată de 36 de ori la echipa naţională a Franţei, ea a câştigat trei trofee ale Ligii Campionilor în carieră, de două ori cu Lyon şi, anul trecut, cu Barca.

Cu 35 de partide disputate, Hamraoui a jucat un rol major în echipa FC Barcelona, ​​care, sezonul trecut, a câştigat toate trofeele puse în joc.

Afla mai multe despre: eric abidal 

viewscnt
Articole similare