Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric are planuri măreţe după un nou gol superb în Liga 1: "Cum a fost ţinut minte Demollari, aşa vreau să rămân şi eu în istoria fotbalului românesc"

Eric are planuri măreţe după un nou gol superb în Liga 1: "Cum a fost ţinut minte Demollari, aşa vreau să rămân şi eu în istoria fotbalului românesc"

Farul Constanța

Comentarii

CFR Cluj, liderul din clasamentul Ligii I, a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XV-a a primului eşalon.

"Ne-am adaptat foarte bine la jocul lor. Primul lucru pe care l-am scris pe tablă înainte de meci a fost acela că trebuie să ne autodepăşim. Şi eu vreau să-l bat pe Dan, şi el vrea să mă bată. M-a bătut până acum, dar a venit şi rândul meu. Sunt trei puncte importante. Ştiam că Eric bate bine, echipa mea nu poate să joace fără un decar.

7-8 jucători vor rămâne acasă în Cupă. Vom merge cu mulţi jucători tineri, de sub 21 de ani. Mergem la Reşiţa să câştigăm, dar cu o echipă foarte, foarte tânără. Ceilalţi trebuie să se pregătească pentru Dinamo- a spus Gheorghe Hagi la Telekom Sport. 

"Întreaga echipă merită felicitată. Am avut şi noroc la finalul meciului, la acea ocazie uriaşă a lor. E foarte important că am luat cele trei puncte. Contează golul, dar şi mai mult contează victoria. Ne aşteaptă un meci greu şi cu Dinamo.

Titulatura de campioană ne face rău într-un fel. Mister ne-a spus azi că nu contează cum începem, ci cum terminăm. Ultimele meciuri le-am terminat bine. Trebuie să-mi mai iasă câteva astfel de goluri până mă las. Cum lumea îl ţine minte pe Demollari, aşa vreau să mă ţină minte şi pe mine, cât mai mult. Eram un necunoscut când am venit aici, acum zece ani" - a spus Eric la Telekom Sport. 

"Mă bucur că am avut această oportunitate de a juca şi că am luat cele trei puncte. Joc oriunde este nevoie. E important meciul de Cupă acum, o deplasare lungă, nu va fi uşor. Apoi urmează o altă deplasare grea, în Ştefan cel Mare. Domnul Hagi ne-a felicitat la final- a spus Tudor Băluţă la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: gheorghe hagiericviitorulcfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare