Experiențe împreună.
You are here:

Eric Bicfalvi a fost în China şi a trăit un coşmar. A crezut că este servit la restaurant cu carne de pui, dar a rămas şocat când a aflat ce era de fapt

Eric Bicfalvi a fost în China şi a trăit un coşmar. A crezut că este servit la restaurant cu carne de pui, dar a rămas şocat când a aflat ce era de fapt

Stranieri

Comentarii

Eric Bicfalvi spune că nu vrea să mai audă de fotbalul din China, după ce a jucat pentru Liaoning FC în perioada iulie 2015 - februarie 2016. Mijlocaşul lui Ural spune că a trăit în China multe experienţe neplăcute, legate mai ales de mâncare.

În vara lui 2015, după un sezon excelent la Volyn Luţk, Eric Bicfalvi a acceptat o ofertă consistentă din China şi s-a transferat la Liaoning FC. A rezistat doar şase luni acolo, apoi a cerut rezilierea contractului şi în februarie 2016 a semnat cu Dinamo. Întrebat dacă ar fi tentat să se transfere din nou în China, Bicfalvi a exclus categoric această variantă.

Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani spune că n-a reuşit să se adapteze deloc şi a avut multe experienţe neplăcute. Bicfalvi a povestit că un restaurant i-a servit carne de şarpe şi el a crezut că este pui:

”A fost greu în China. A fost interesant în primele două săptămâni, totul era nou, dar apoi a devenit dificil. Mâncarea este toată grasă, monotonă. Cumva, mi-au dat să mănânc şarpe şi am crezut că este un pui. Mi-au mai oferit viermi, am încercat... dezgustător”, a spus Eric Bicfalvi pentru sports.ru.

Bicfalvi şi-a regăsit liniştea după transferul în Rusia

Fostul mijlocaş al FCSB-ului s-a transferat în Rusia în vara lui 2016, după ce s-a despărţit de Dinamo. A semnat atunci cu Tom Tomsk şi, datorită evoluţiilor bune, a prins un contract mai bun, la FC Ural, unde joacă şi acum. Eric Bicfalvi este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Ural - locul 9 în Rusia - şi în acest sezon a avut 16 apariţii, 4 goluri şi două assist-uri.

Bicfalvi are în continuare o cotă bună şi transfermarkt.com îi estimează valoarea la 3,5 milioane de euro.

viewscnt
Articole similare