Experiențe împreună.
You are here:

Eric, bun de cinste după ce a devenit cel mai bun marcator străin din Liga 1: "Aşteptăm o masă, o bere"

Eric, bun de cinste după ce a devenit cel mai bun marcator străin din Liga 1: "Aşteptăm o masă, o bere"

FC Voluntari

Comentarii

Eric (34 de ani) a devenit, sâmbătă, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, într-un meci în care FC Voluntari s-a impus cu 2-0 şi a ajuns la patru victorii în acest an. După performanţa din meciul cu Hermannstadt, colegii brazilianului aşteaptă să fie cinstiţi.

"De când aştepta momentul ăsta., de când a început sezonul. Ne-a promis ceva, aşteptăm o masă, o bere, aşteptăm ceva. Să vedem dacă ne va da şi sunt sigur că o să înscrie şi alte goluri şi o să ne ajute din ce în ce mai mult", a spus Valentin Cojocaru despre reuşita colegului său. 

FC Voluntari încheie sezonul regulat cu 20 de puncte, o adevărată reuşită pentru elevii lui Mihai Teja, care au încheiat anul 2019 cu doar opt puncte. În acest moment, ilfovenii visează cu ochii deschişi că se pot salva, încă o dată, de la retrogradare. 

"Nu am realizat nimic, avem patru victorii dar suntem tot pe ultimul loc, sperăm ca în play out să jucăm din ce în ce mai bine", a mai spus Cojocaru. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe