Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric Cantona se poziţionează clar în privinţa războiului din Orientul Mijlociu: „Israel a furat de 75 de ani drepturile omului!”

Eric Cantona se poziţionează clar în privinţa războiului din Orientul Mijlociu: „Israel a furat de 75 de ani drepturile omului!”
Comentarii

Eric Cantona, fostul mare fotbalist francez, a avut o opinie dură în privinţa conflictului dintre Israel şi Palestina.

Eric Cantona se poziţionează clar: „Israel a furat de 75 de ani drepturile omului! Palestina trebuie eliberată din cea mai mare închisoare”

Fostul mare atacant al lui Manchester United a specificat clar că nu susţine terorismul şi deciziile luate de Hamas, însă doreşte ca Palestina să fie eliberată de sub influenţa Israelului, care, în opinia sa, îi abuzează pe cetăţenii palestinieni din zonă.

Francezul s-a pozat în tricoul Palestinei şi a solicitat ca toţi copii din acea zonă să poate avea dreptul la o viaţă liniştită, în condiţii normale.

„Să aperi drepturile palestinienilor nu înseamnă că eşti pro Hamas", şi-a început pledoaria legenda din Hexagon. „Să spui Free Palestine nu înseamnă că eşti antisemit sau «vreau ca toţi evreii să dispară»".

Free Palestine înseamnă eliberarea palestinienilor de sub ocupaţia israeliană, care le-a furat de 75 de ani palestinienilor drepturile de bază ale omului. Free Palestine înseamnă să nu mai ţii 2,3 milioane de palestinieni în cea mai mare închisoare în aer liber din lume, jumătate fiind copii. 

Free Palestine înseamnă încetarea apartheidului impus de guvernul israelian. Free Palestine înseamnă să dai palestinienilor controlul asupra infrastructurii de bază a ţării lor", a fost mesajul lui Erin Cantona.

Afla mai multe despre: eric cantonaisraelpalestinahamas 

viewscnt
Articole similare