Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric de Oliveira, discuţie privată cu Dan Petrescu în parcarea stadionului Voluntari: ”Te vedem şi la CFR?” Răspunsul brazilianului

Eric de Oliveira, discuţie privată cu Dan Petrescu în parcarea stadionului Voluntari: ”Te vedem şi la CFR?” Răspunsul brazilianului

Superliga

Comentarii

Eric de Oliveira a avut o discuţie cu Dan Petrescu în parcarea stadionului, după FC Voluntari - CFR Cluj 0-1. Mijlocaşul brazilian spune însă că nu este loc de nicio speculaţie şi dialogul a venit ca urmare a relaţiei bune pe care o are cu Dan Petrescu.

Eric de Oliveira a fost titular cu CFR Cluj şi a rezistat 61 de minute pe teren. Mijlocaşul de 34 de ani este în urmă cu pregătirea fizică, dar a fost titularizat de Mihai Teja. La finalul meciului, Eric de Oliveira şi Dan Petrescu au fost surprinşi în parcarea stadionului. 

Eric de Oliveira, discuţie cu Dan Petrescu: ”Mă bucur că mă apreciază”

Întrebat despre această întâlnire, Eric de Oliveira a ţinut să înlăture orice bănuială privind un eventual transfer. El spune că are o relaţie excelentă cu Dan Petrescu şi simte cum antrenorul lui CFR Cluj îi apreciază calităţile. Mijlocaşul lui FC Voluntari spune că a fost o simplă discuţie amicală, în care i-a urat şi succes pentru meciul pe care CFR Cluj urmează să-l joace în grupele Europa League, cu Young Boys. 

”(Ai stat minute bune în parcare cu Dan Petrescu. Negociai ceva? Te vedem şi la CFR?) Nu, nu, nu. Eu sunt cel mai fericit brazilian român, pentru că mereu am fost şi sunt apreciat de cei mai mari din istoria României. Şi mă bucur mereu şi apreciez respectul pe care-l au cu mine. 

Ştiu că m-a apreciat mereu, a avut mereu grijă când am jucat împotriva lui. N-am apucat să-l văd pentru că era sus şi dacă pot sta cinci, zece minute cu el de vorbă, e un câştig mare. I-am mulţumit pentru apreciere şi i-am urat baftă pentru meciul de joi”, a declarat Eric de Oliveira. 

Afla mai multe despre: eric de oliveira 

viewscnt
Articole similare