Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric deranjat de arbitraj: "Trebuie să te uiţi în ochi şi să spui da, am greşit, a fost 11 metri şi nu am dat sau nu am văzut" Comparaţie savuroasă între el şi Neymar

Eric deranjat de arbitraj: "Trebuie să te uiţi în ochi şi să spui da, am greşit, a fost 11 metri şi nu am dat sau nu am văzut" Comparaţie savuroasă între el şi Neymar

FC Voluntari

Comentarii

Universitatea Craiova şi-a respectat poziţia de lider în Liga I şi a învins-o şi pe Voluntari. Are punctaj maxim în Liga 1.

Koljic a deschis scorul până la pauză cu un gol spectaculos. Ilfovenii au revenit însă mult mai ofensivi de la vestiare. Cristian Costin a restabilit egalitatea, cu o lovitură de cap care l-a lăsat fără replică pe Pigliacelli. Oltenii au luat cu asalt careul lui Rîmniceanu şi Cicâldău a marcat dintr-o lovitură liberă executată perfect. Puştiul Baiaram putea închide meciul, dar portarul Voluntariului a fost atent şi scorul a rămas 2 la 1. Oltenii au maximum de puncte, în timp ce echipa lui Teja a suferit prima înfrângere din acest debut de campionat.

Eric, după înfrângerea din Bănie: "Păcat că vorbim de arbitraj. Nici cu VAR nu se rezolvă asta"

Ilfovenii au cerut lovitură de la 11 metri în prima repriză, iar vedeta lor, Eric de Oliveira a explicat la final: "S-a văzut destul de clar la televizor, la pauză ne-am uitat şi noi la video, ce să zic? Am jucat bine, Craiova a jucat puţin mai bine, a meritat această victorie dar asta e. Păcat să vorbim de arbitraj, dar cred că nici cu VAR nu o să se rezolve asta. Trebuie să te uiţi în ochi şi să spui da, am greşit, a fost 11 metri şi nu am dat sau nu am văzut. Degeaba" a spus el, după meci.

El a explicat şi cum a decurs dialogul dintre el şi arbitrul Iulian Călin: "Nu mai are rost. Ce trebuia să fi dat nu a acordat şi acum ce am vorbit pe teren, e altceva. E un băiat de caracter extraordinar şi păcat de erorile astea care costă. Nu meritam să pierdem chiar dacă Craiova a jucat puţin mai bine. Păcat de o fază atât de clară să nu fie acordat. 100% putea să fie diferit scorul"

"Cred că m-am aruncat eu pe jos, că nu mi-a dat niciun fault. Un fault mi-a dat. Probabil că încep şi eu să fac scene ca Neymar sau atât de gras cât sunt, poate nu mai pot să stau în picioare" a mai comentat brazilianul de la FC Voluntari.

Afla mai multe despre: eric 

viewscnt
Articole similare