Experiențe împreună.
You are here:

Eric Dier a fost suspendat patru meciuri pentru incidentul de la partida cu Norwich

Eric Dier a fost suspendat patru meciuri pentru incidentul de la partida cu Norwich
Comentarii

Fotbalistul echipei Tottenham, Eric Dier, a fost suspendat patru meciuri şi amendat cu 40.000 de lire sterline pentru că a vrut să bată un fan la finalul unei partide din martie cu Norwich City, din Cupa Angliei, relatează bbc.com.

Dier şi-a recunoscut faptele, el considerând că a avut un comportament inadecvat, dar nu şi ameninţător. O comisie independentă a federaţiei engleze a ajuns însă la concluzia că jucătorul a avut un comportament ameninţător.

La 4 martie, Tottenham a fost învinsă, pe teren propriu, de Norwich, după executarea loviturilor de departajare, în optimile de finală ale Cupei Angliei. După meci, mijlocaşul formaţiei gazdă Eric Dier a urcat furtunos în trbună pentru a-i cere socoteală uni fan. Incidentul a avut loc în sectorul aflat în spatele băncilor de rezerve şi motivul pentru care Dier, 40 de selecţii la echipa naţională, a vrut să-i aplice o corecţie suporterului nu a fost foarte clar.

Iniţial, s-a crezut că fanul l-a jignit pe Gedson Fernandes, care a ratat ultima lovitură de departajare, apoi că a avut un conflict cu fratele lui Dier, aflat în apropierea lui, dar antrenorul lui Tottenham, Jose Mourinho, a precizat că suporterul l-a jignit pe fotbalist în faţa familiei sale, aflată în tribună. Jucătorul a fost oprit de alţi suporteri după ce a "escaladat" aproape întreg sectorul, iar fanul a fugit.

viewscnt
Articole similare