Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric Lincar, după victoria la limită din meciul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu: ”Victoria e victorie şi dacă e muncită sau obţinută mult mai lejer”

Eric Lincar, după victoria la limită din meciul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu: ”Victoria e victorie şi dacă e muncită sau obţinută mult mai lejer”

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a trecut cu 1-0 de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, la Bistriţa, în meciul din etapa a 7-a a Ligii 2.

Ardelenii au ratat mai multe ocazii, însă au marcat în cele din urmă prin Alexandru Boiciuc, în minutul 68.

Eric Lincar, antrenor Universităţii Cluj, a vorbit despre partida cu Pandurii Tg. Jiu. 

”Liga a doua e o luptă şi e adevărat că în ultimele două deplasări în campionat ne-am descurcat destul de prost.

Am întâlnit o echipă care în ultimele două etape a reuşit să încurce echipele de pe primele două locuri.

Sunt foarte mulţumit pentru devotamentul lor, pentru determinarea lor şi dacă am reuşit să jucăm aşa în fiecare etapă, cu siguranţă am reuşi să adunăm mult mai multe puncte.

Victoria e victorie şi dacă e muncită sau obţinută mult mai lejer, dar trebuie să credem, suntem studenţi, trebuie să ne sacrificăm.

De abia la începutul lunii noi ne vom întoarce la Cluj, nu ne plângem, acest lucru se întâmpla în fiecare an la această echipă din cauza Untold-ului, important e să  ne adaptăm şi să încercăm să obţinem victorii pentru că trebuie să ne menţinem pe primele locuri ale clasamentului”, a declarat Lincar.

Cu 15 puncte acumulate în şapte etape, ”U” Cluj se află pe locul 4, la trei, respectiv două puncte de echipele aflate pe podium. Viitorul Pandurii, cu 3 puncte, e pe poziţia a 16-a.

 ”U” Cluj joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Dacia Unirea Brăila, iar Viitorul Pandurii joacă duminică, de la ora 11:00, acasă, cu Poli Timişoara.

Afla mai multe despre: u clujeric lincar 

viewscnt
Articole similare