Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric râde cu un ochi şi plânge cu celălalt după victoria cu Gaz Metan. Brazilianul a anunţat obiectivul Voluntariului pentru noul sezon

Eric râde cu un ochi şi plânge cu celălalt după victoria cu Gaz Metan. Brazilianul a anunţat obiectivul Voluntariului pentru noul sezon

FC Voluntari

Comentarii

Brazilianul Eric (34 de ani) şi-a declarat dragostea faţă de Gaz Metan Mediaş, la finalul unei partide în care a oferit o pasă decisivă la golul doi reuşit de FC Voluntari împotriva fostei sale echipe, gol care a decis soarta celor trei puncte.

Cel mai bun marcator din istoria Ligii 1 a spus că obiectivul ilfovenilor este de a intra în play-off-ul Ligii 1 la finalul celor 30 de etape din sezonul regulat.

”Nu-mi ascund dragostea pentru Mediaş, o să le fiu mereu recunoscător, dar sunt profesionist, îmi apăr echipa. Sper ca Gaz Metan să-şi revină, timp este. Mă bucur că mi-am ajutat echipa cu o pasă de gol.

Se pare că am slăbit cam rapid. Dacă joc cinci minute sau 20, joc la fel. Ştiu ce calităţi am, ştiu când pot ajuta echipa. Încercăm să ne atingem obiectivul şi să nu ne batem la play-out. Vrem să fim cuminţi, să nu terminăm pe locurile de retrogradare sezonul regular. Mai aşteptăm şi jucători. Pe juniori trebuie să-i ajutăm să crească.

În fiecare an creşte valoarea. O echipă de pe ultimul loc poate bate o echipă de pe primul loc. E o bucurie schimbarea de sistem, e frumos. Cei din play-out au şanse, pot să ajungă în Europa.”, a declarat brazilianul Eric, la finalul partidei dintre FC Voluntari şi Gaz Metan Mediaş, câştigată de ilfoveni cu scorul de 2-1.

Decarul lui FC Voluntari este cotat de Transfermarkt la 350.000 de euro. Echipa din Liga 1 unde şi-a atins cea mai bună formă a fost chiar Gaz Metan Mediaş. Eric a mai avut evoluţii foarte bune la Pandurii Târgu Jiu şi la Viitorul Constanţa, până să se transfere la FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: ericfc voluntarigaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare