Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erik Lincar, după ce U Cluj a bătut-o cu 3-0 pe Ripensia Timişoara: "Este cel mai frumos lucru pe care puteam să-l primesc cadou de ziua mea"

Erik Lincar, după ce U Cluj a bătut-o cu 3-0 pe Ripensia Timişoara: "Este cel mai frumos lucru pe care puteam să-l primesc cadou de ziua mea"

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a câştigat partida cu Ripensia Timişoara, scor 3-0.

Clujenii sunt pe val. Echipa este pe locul 2 in clasament, cu 24 de puncte, la egalitatea cu Petrolul Ploieşti. 

Azi, U Cluj a invins-o pe Ripensia cu scorul de 3-0. Antrenorul clujenilor, Erik Lincar a fost foarte mulţumit de jocul prestat de elevii săi. 

De asemenea, Lincar va implini sâmbătă vârsta de 43 de ani şi a considerat succesul răsunător de azi, un cadou pentru ziua sa de naştere. 

"Am dominat jocul de la cap la coadă, am avut destule ocazii. Mulţumesc echipei pentru cadoul făcut, mâine este ziua mea. E cel mai frumos lucru pe care puteam să-l primesc, mâine o să sărbătorim împreună. Sunt 6-7 echipe care au prima şansă la accederea în playoff, noi trebuie să ne stabilizăm între primele 2-3 clasate în următoarele etape.

Când am semnat cu U Cluj ştiam că urmează Untold şi că va fi o perioadă complicată, dar peste tot pe unde am jucat, am jucat cu pasiune. Dacă vom avea rezultate bune, nimeni nu va avea nicio problemă cu noi", a spus Erik Lincar, după victoria cu Ripensia Timişoara.

În etapa următoare, U Cluj primeşte vizita Unirii Dej, în timp ce Ripensia va avea derby cu Politehnica Timişoara.

Afla mai multe despre: erik lincaru clujliga 2 

viewscnt
Articole similare