Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erik Lincar, replică savuroasă la finalul meciului Turris - Petrolul: "Să promoveze şase echipe, liga din România să fie cea mai fericită, nimeni să nu se supere"

Erik Lincar, replică savuroasă la finalul meciului Turris - Petrolul: "Să promoveze şase echipe, liga din România să fie cea mai fericită, nimeni să nu se supere"

Liga 2

Comentarii

Antrenorul lui Turris, Erik Lincar, a avut o intervenţie de zile mari, la finalul remizei Turris - Petrolul 0-0. Antrenorul nu susţine propunerea cu patru echipe promovare în Liga 1 şi a glumit pe acest subiect.

VIDEO | Turris Turnu Măgurele - Petrolul Ploieşti 0-0

"Spusesem şi înainte de joc că întâlnim cea mai puternică echipă, cu talie, cu jucători experimentaţi. Zic eu că a fost un joc destul de deschis, deşi mulţi se aşteptau să ne închidem. Prima repriză cred că ne-a aparţiut. În a doua repriză şi Petrolul ne-a pus probleme. Păcat că nu am reuşit să fim lucizi şi să ne apropiem de victorie.

În Regie a fost o surpriză, cei de la FC Argeş au câştigat şi fiecare joc e foarte încins, sunt echipe apropiate valoric şi se poate întâmpla orice. Când am venit la Turris îmi făceam calculele ca în primele etape să fac şapte puncte. Şi acum mi-am propus la fel, dar nu am reuşit", a declarat tehnicianul gazdelor, imediat după meci. 

Erik Lincar nu-şi doreşte ca patru cluburi din play-off-ul Ligii 2 să promoveze, o propunere venită în ultima perioadă şi care ar duce numărul de echipe din Liga 1 la 18. În plus, Erik Lincar a cerut mai mult respect pentru cluburile considerate fără tradiţie:

"Nu e vina noastră, nu e vina celor de la Piteşti, de la UTA. Cele două echipe au plecat ca mari favorite, dar nu au reuşit să se apropie de promovare. Mi-aş dori să apreciem şi echipe precum Clinceni, lumea a râs de ei. În Liga 1 nu trebuie să fie doar echipe cu suporteri, trebuie să aibă echipe de calitate şi important e să câştige pe teren. Suporterii sunt de Champions League, dar...

O să supăr multă lume acum, dar eu nu văd aşa fotbalul şi dacă tot ar promova patru şi să nu retrogradeze nimeni... Eu zic ca şase echipe să promoveze, liga din România să fie cea mai fericită, nimeni să nu se supere, toată lumea să promoveze şi nimeni să nu retrogradeze", a mai spus antrenorul lui Turris. 

 

Afla mai multe despre: erik lincarturris 

viewscnt
Articole similare