Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erik Lincar: ”Trebuie să înţelegem că sunt doar 20 de etape” Concluzii despre echipa naţională: ”Fotbalul e simplu. Dar cred că trebuie să ne gândim exact ce jucători avem”

Erik Lincar: ”Trebuie să înţelegem că sunt doar 20 de etape” Concluzii despre echipa naţională: ”Fotbalul e simplu. Dar cred că trebuie să ne gândim exact ce jucători avem”

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Turris-Oltul Turnu Măgurele, în etapa a VII-a a Ligii a II-a.

Erik Lincar s-a declarat nemulţumit de felul în care echipa sa a finalizat acţiunile ofensive în ultimele două etape: ”Puteam să marcăm şi la Mioveni şi acum, dar din păcate, eficienţa e la un nivel scăzut. Se întâmplă în fotbal, păcat că nu reuşim noi să marcăm. După Mioveni am fost foarte supărat, mai ales că nu am câştigat. Din păcate fotbalistul român este mulţumit cu un egal, iar eu nu vreau să ne mulţumim cu puţin. Ne lipsesc mulţi jucători, iar jucătorii noi care au venit nu au reuşit să se integreze. Creştem nivelul jocului, şi din cauza asta apare şi rezultatul care s-a întâmplat astăzi. Eu am sperat, dar din păcate au fost foarte periculoşi pe contraatac şi ne-au taxat de multe ori” a spus antrenorul de la Turris, după înfrângerea cu U Cluj.

”Probleme sunt peste tot, COVID-ul este o grijă în plus. Dar trebuie să înţelegem că sunt doar 20 de etape şi primele şase merg în playoff. Dacă nu înţelegem, dacă nu suntem mai curajoşi, cu mai multă personalitate, vă daţi seama că nu ne putem ajuta prea mult” a mai adăugat Erik Lincar.

Fostul internaţional s-a pronunţat şi cu privire la echipa naţională şi rezultatele din ultimele două meciuri: ”Nu comentez evoluţia sau deciziile care s-au luat. Cred că ar trebui să ne gândim bine ce jucători avem, ce putem face cu ei. Nu ştiu dacă la momentul de faţă avem jucătorii care să fie puternici în duelurile unu contra unu, care să poată face diferenţa. Trebuie să ne adaptăm şi să jucăm ca o echipă inferioară formaţiilor cu care jucăm. Tot căutăm soluţii, dar ştiţi ce mă nemulţumeşte? E inacceptabil să ai jucători care nu lovesc mingea bine cu capul, care este un procedeu. Fotbalul e foarte simplu: preluare, pas. Latura fizică este foarte importantă, dar fotbalul pleacă de la preluare şi pas. Nu e vina lui Mirel Rădoi, jucătorii români trebuie să se obişnuiască cu presiunea. Sunt oameni care câştigă bani mulţi şi trebuie să-şi facă datoria. După jocul cu Austria, toată lumea a fost încântată. Islanda ne-a taxat, nu cred că e vina lui Mirel. Nu cred că e singur, cei din Federaţie ar trebui să-l susţină. Ar trebui să oferim o garanţie de doi ani, pe care antrenorul să se poată baza. Să-şi asume cineva responsabilitatea să promoveze jucătorii tineri, că poate peste 2-3 ani vom avea o generaţie mai bună. Eu cred că Rădoi va găsi abordarea mai eficientă cu Austria, iar jucătorii se vor ridica la un nivel mai înalt” a explicat Lincar, la finalul partidei pierdute cu Universitatea Cluj.

Universitatea Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Turris-Oltul Turnu Măgurele, în etapa a VII-a a Ligii a II-a. Pentru Turris a marcat Salcianu '58, în timp ce pentru U.Cluj au punctat Pîrvulescu '25, Novac '40, '89 şi Maneran '72.

Afla mai multe despre: eric lincar 

viewscnt
Articole similare