Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eriksen ar putea juca la Campionatul Mondial! Anunţul făcut de selecţionerul danez: ”Sunt sigur că va redeveni jucătorul care a fost”

Eriksen ar putea juca la Campionatul Mondial! Anunţul făcut de selecţionerul danez: ”Sunt sigur că va redeveni jucătorul care a fost”

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Danemarcei, Kasper Hjulmand, nu exclude varianta de a-l convoca pe Christian Eriksen pentru Cupa Mondială, dacă jucătorul va reveni în competiţii după episodul cardiac suferit vara trecută.

Eu şi Eriksen discutăm des. El s-a antrenat mult şi a început un proces de pregătire pentru a ajunge din nou la nivelul său adevărat.

Sunt sigur că va redeveni curând jucătorul care a fost, având în vedere faptul că a fost ani de zile titular în echipa Danemarcei.

Îşi va arăta din nou valoarea pe teren”, a afirmat Hjulmand, potrivit tuttomercatoweb.com.

Eriksen ar putea juca la Campionatul Mondial

Dacă va reveni la nivelul său normal, Eriksen va putea juca la orice echipă din lume, consideră selecţionerul. “Acest lucru ne-ar permite şi nouă să îl facem eligibil pentru Cupa Mondială”, a adăugat el.

La începutul săptămânii, Christian Eriksen, care nu a mai jucat din iunie 2021, după ce i s-a făcut rău pe teren la Euro-2020, a afirmat că speră să participe la Cupa Mondială.

"Vreau să joc fotbal, nu există niciun motiv să mă opresc. Scopul meu este să joc la Cupa Mondială din Qatar. Pot reveni...dar trebuie să fiu şi selecţionat.

Medicii mi-au spus că totul este bine. Deci totul este bine şi am impresia că pot juca din nou fotbal", a spus Eriksen.

Christian Eriksen a fost nevoit să plece de la Inter Milano şi s-a antrenat în ultima perioadă la fostul său club, Odense. El ar putea să evolueze în prima ligă olandeză sau în Premier League.

Eriksen a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de manevre de resuscitare la un meci al Danemarcei din cadrul Campionatului European de fotbal, în iunie 2021.

După această problemă, jucătorului i s-a implantat un defibrilator.

Afla mai multe despre: christian eriksen 

viewscnt
Articole similare