Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eriksen, discurs superb după ce a eliminat echipa care l-a format: ”Ajax a jucat un fotbal mai bun decât al nostru, noi am avut noroc”

Eriksen, discurs superb după ce a eliminat echipa care l-a format: ”Ajax a jucat un fotbal mai bun decât al nostru, noi am avut noroc”
Comentarii

Christian Eriksen este fair-play şi spune că Ajax a practicat un fotbal mult mai bun, dar Tottenham a avut noroc şi a înscris. Ajax - Tottenham s-a terminat 2-3 şi londonezii merg în finală, după ce în tur au pierdut cu 1-0.

Eriksen a înfruntat în semifinalele Champions League echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Mijlocaşul lui Tottenham a avut astfel un discurs marcat de fair-play după calificarea incredibilă în finală şi spune că Ajax a fost echipa mai bună, dar Tottenham a avut noroc:

”A fost un meci nebun. La un moment dat, eram departe, dar am luptat şi în final am avut noroc. Au jucat un fotbal mai bun decât al nostru. În ambele meciuri au jucat mai bine ca noi, de fapt, deşi astăzi ne-am creat mai multe ocazii, tot ei au practicat fotbalul mai bun, dar noi am avut norocul să înscriem. E u oşurare pentru că ne-am dorit să ajungem aici. E un vis pentru orice jucător să joci în finala Ligii Campionilor. Azi nu a fost  vorba de tactică, a fost vorba de luptă, de inimă multe şi uite aşa am câştigat”, a declarat Eriksen.

Afla mai multe despre: christian eriksen 

viewscnt
Articole similare