Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eriksen şi-a sunat colegii de pe patul de spital şi le-a cerut să reia meciul cu Finlanda. Care au fost primele cuvinte rostite de danez

Eriksen şi-a sunat colegii de pe patul de spital şi le-a cerut să reia meciul cu Finlanda. Care au fost primele cuvinte rostite de danez

EURO 2020

Comentarii

Christian Eriksen (29 de ani) a trecut peste încercarea la care l-a supus destinul în timp meciului Danemarca - Finlana de la EURO 2020, după ce s-a prăbuşit pe teren în urma unui stop cardiac. Fotbalistul danez a discutat cu colegii săi din naţională, de pe patul de spital, şi le-a cerut acestora să reia meciul contra Finlandei.

Christian Eriksen le-a cerut coechipierilor să reia meciul cu Finlanda de la EURO 2020: "Mă simt mai bine acum!"

În minutul 40 al meciului Danemarca - Finlanda, fără să fie atins de nimeni, Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi toată lumea s-a speriat. Şi-a pierdut repede cunoştinţa, iar medicii au intervenit aproape instant. Fotbalistul a fost resuscitat timp de 17 minute, apoi scos pe targă şi transportat la spital.

De la spital, după ce şi-a revenit şi a putut respira normal şi să vorbească, Christian Eriksen şi-a sunat colegii pe FaceTime şi le-a cerut acestora să reia meciul. Lucru cu care au fost de acord şi adversarii din naţionala Finlandei: "Mă simt mai bine acum!", le-a spus Eriksen coechipierilor, potrivit Sport Studio.

Veşti bune despre Eriksen, din spital: "Respiră şi vorbşte! E conştient!"

Eriksen a fost transportat la spital imediat după ce a devenit pentru prima dată conştient. Din spital, agentul său, Martin Schoot, a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu tatăl jucătorului, care i-a transmis că acesta e stabil, respiră şi poate vorbi. "Christian respiră, poate vorbi şi e conştient!", a spus agentul jucătorului, Martin Schoots, după ce a discutat cu tatăl lui Eriksen, potrivit NPO Radio 1.

Afla mai multe despre: christian eriksenmesajcolegifacetimediscutiespital 

viewscnt
Articole similare