Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eriksen, variantă low cost pentru Real Madrid! Tottenham a anunţat suma de transfer pentru mijlocaşul danez

Eriksen, variantă low cost pentru Real Madrid! Tottenham a anunţat suma de transfer pentru mijlocaşul danez

Premier League

Comentarii

Planul lui Zinedine Zidane pentru perioada de mercato care a mai rămas este să aducă un mijlocaş central care să îi dea încrederea că poate să triumfe din nou în UEFA Champions League. Spaniolii de la AS au anunţat suma pentru care Tottenham este dispusă să îl cedeze pe Christian Eriksen la Real Madrid.

Christian Eriksen (27 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu Tottenham şi deja s-a înţeles verbal cu Real Madrid, însă nu reprezintă prima opţiune pentru Zidane. Totuşi, oficialii "galacticilor" menţin un contact permanent cu oameni din anturajul danezului pentru a îl asigura că este în continuare dorit pe "Santiago Bernabeu". 

În cazul în care transferul lui Pogba nu se va mai face, Real îl poate cumpăra pe Eriksen pentru doar 50 de milioane de euro, anunţă AS, aceasta fiind suma de transfer stabilită de Tottenham pentru orice ofertă din afara Angliei. 

Pe Eriksen, care joacă din 2013 la Spurs, îl doreşte şi Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United, însă Daniel Levy, finanţatorul lui Spurs, a fixat un preţ de 60 de milioane de euro pentru echipele din Premier League. 

Afla mai multe despre: christian eriksenreal madridtransfer 

viewscnt
Articole similare