Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Braut Haaland, pur şi simplu de neoprit! A marcat din nou în Champions League şi a bătut un record deţinut de Raul şi Mbappe

Erling Braut Haaland, pur şi simplu de neoprit! A marcat din nou în Champions League şi a bătut un record deţinut de Raul şi Mbappe
Comentarii

Atacantul echipei RB Salzburg, Erling Braut Haland, a marcat în meciul cu Napoli, din Grupa E a Ligii Campionilor, şi a bătut un record deţinut de Kylian Mbappe şi Raul Gonzalez.

Atacantul norvegian, în vârstă de 19 ani, a deschis scorul din penalty în minutul 11 al meciului de pe Stadio San Paolo şi a ajuns la şapte goluri înscrise în primele sale patru meciuri jucate în Liga Campionilor. 

Astfel, Haaland i-a surclasat pe Kylian Mbappe şi pe Raul Gonzalez şi a devenit adolescentul cu cele mai multe goluri marcate în Liga Campionilor – Raul şi Mbappe au înscris câte şase goluri în UCL până la vârsta de 19 ani.

De altfel, Erling Braut Haaland este abia al patrulea fotbalist care înscrie în fiecare dintre primele sale patru apariţii în Liga Campionilor, după Ze Carlos (FC Porto, 1992/93), Alessandro Del Piero (Juventus, 1995) şi Diego Costa (Atletico Madrid, 2013/14). Niciun alt jucător nu a marcat însă la fel de multe goluri precum Haaland, în primele patru apariţii.

 

 

 

 

Haaland şi-a consolidat astfel prima poziţie în topul marcatorilor din această ediţie a Ligii Campionilor. Atacantul echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, este al doilea, cu cinci goluri. Haaland a mai înscris trei goluri cu Genk, unul cu Liverpool şi două cu Napoli, în meciul tur.

Golul marcat de Erling Braut Haaland în Napoli - RB Salzburg

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare