Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland a dezvăluit de ce doarme cu bandă adezivă lipită pe gură: "Ar trebui să încercaţi şi voi"

Erling Haaland a dezvăluit de ce doarme cu bandă adezivă lipită pe gură: "Ar trebui să încercaţi şi voi"

Manchester City

Comentarii

Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, doarme cu gura lipită, sperând să rămână în formă maximă. Înainte de a merge la culcare, fotbalistul norvegian îşi astupă gura cu bandă adezivă, după ce a purtat ochelari cu filtru de lumină albastră timp de trei ore.

Jucătorul de 23 de ani a vorbit despre ritualurile sale nocturne într-un interviu cu youtuberul Logan Paul pentru podcastul său "Impaulsive".

"Cred că somnul este cel mai important lucru din lume. Pentru a dormi bine, fac lucruri simple, cum ar fi ochelarii care blochează lumina albastră, oprirea tuturor undelor din cameră, cred că este foarte important.

Ar trebui să încercaţi să vă lipiţi gura cu bandă adezivă. Eu dorm cu ea pusă. Să faci prea multe lucruri nu este bine, dar să faci câte puţin în fiecare zi, pe o perioadă lungă de timp, chiar dă roade" , a spus Haaland.

Haaland a dat asigurări că lipirea cu bandă adezivă a gurii îi permite să respire la maximum prin nări şi că "lumina albastră", emisă de ecrane, poate perturba ritmul somnului.

Afla mai multe despre: haalandmanchester city 

viewscnt
Articole similare