Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland este foarte aproape de un transfer în Bundesliga. Le spune "pas" celor de la Barcelona, Real Madrid, Juventus, Liverpool sau Manchester United

Erling Haaland este foarte aproape de un transfer în Bundesliga. Le spune "pas" celor de la Barcelona, Real Madrid, Juventus, Liverpool sau Manchester United

Fotbal

Comentarii

Potrivit celor de la SkySports, noua senzaţie a fotbalului mondial, norvegianul celor de la RB Salzburg, Erling Haaland este foarte aproape de a ajunge la RB Leipzig, în Bundesliga.

Atât Salzburg, cât şi Leipzig, sunt sponsorizate de acelaşi brand faimos, "Red Bull", iar mutarea pe axa Salzburg-Leipzig ar fi doar cea de-a 17-a de acest gen. Antrenorul celor de la RB Leipzig, Julian Nagelsman consideră pentru Haaland, un pas în Bundesliga ar fi ideal pentru cariera jucătorului. Fără discuţii, campionatul Germaniei nu se compară cu cel al Austriei, acolo unde Haaland marchează la foc automat. Nagelsman şi Haaland au discutat în mai multe rânduri, însă tentaţiile sunt unele covârşitoare.

Mai mult, după prestaţiile extraordinare din primele patru runde de Liga Campionilor, în care Haaland a marcat şapte goluri, au făcut ca cota jucătorului să explodeze, de la 12 milioane de euro, la 30 de milioane de euro.

Tot cei de la SkySports notează faptul că Haaland este următorit cu mare interes de Manchester United, Liverpool, Arsenal, Real Madrid, FC Barcelona şi Juventus, iar mutarea la Leipzig ar fi doar un pas intermediar, prin care scandinavul să se adapteze ritmului de joc, până la statutul de titular într-o astfel de echipă.

Pe axa Salzburg-Leipzig, cele mai notabile transferuri sunt cele ale lui Naby Keita (actualmente la Liverpool), Amadou Haidara, Hannes Wolf, Dayot Upamecano, Konrad Laimer, Peter Gulacsi sau Stefan Ilsanker.

Afla mai multe despre: fotbalhaaland 

viewscnt
Articole similare