Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland este pregătit pentru echipele de top. "Se poate transfera la orice club, oriunde doreşte"

Erling Haaland este pregătit pentru echipele de top. "Se poate transfera la orice club, oriunde doreşte"
Comentarii

Erling Haaland este într-o formă excelentă în tricoul celor de la Borussia Dortmund şi este gata să plece la o echipă de top.

Erling Haaland este unul dintre cei mai în formă atacanţi în acest moment şi este pe lista de transferuri a tuturor cluburilor de top din Europa.

Erling Haaland este pregătit pentru echipele de top

Mino Raiola, impresarul norvegianului de 20 de ani, a vorbit într-un interviu pentru The Athletic, despre atacantul celor de la Borussia Dortmund. Erling Haaland este într-o formă excelentă la echipa de club şi se pare că el, dar şi impresarul italian sunt gata să ia în calucul un eventual transfer la o echipă de top.

Dortmund nu se va împotrivi în cazul în care fotbalistul norvegian ar dori să plece, iar motivul ar fi acela că ar încasa o sumă extraordinară în schimbul atacantului de doar 20 de ani. Potrivit celor de la ESPN, Haaland ar putea pleca din Germania în schimbul a 180 milioane de euro, iar echipele care sunt interesate de serviciile atacantului pe care l-ar putea achiziţiona în vară sunt Real Madrid, Juventus, PSG, Man City şi Man United.

"Cu Haaland, toată lumea s-a înşelat. A făcut lucrurile mult mai repede decât şi-a imaginat toată lumea. Haaland se află în faţa propriei sale dezvoltări. El este înaintea propriului program. Poate că am fost prea atent când am spus: "O, nu, hai să ne mutăm la Dortmund în loc să nu ştiu unde".

Acest băiat - sunt 100% convins şi toată lumea este convinsă - se poate transfera la orice club, oriunde doreşte. Şi ar fi putut face asta anul trecut. Dar poate că anul trecut au existat echipe care s-au îndoit că el poate juca la un club mare la fel de bine ca şi la Salzburg.", a declarat Mino Raiola într-un interviu pentru The Athletic.

Se pare că Mino Raiola a început deja să ia contact cu acele cluburi mari care s-au interesat de Haaland înainte să ajungă la Borussia şi crede că cele care atunci nu l-au luat prea în serios pe Erling să aibă de suferit. Aici impresarul italian a făcut probabil referire la Manchester United, care a fost tentată să îl cumpere pe atacantul norvegian în trecut, doar că nu au fost prea hotărâţi atunci când au vrut să îl achiziţioneze pe fotbalistul care a mai jucat şi la RB Salzburg.

Haaland este cotat la 110 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare