Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland este pur şi simplu MAGIC! Norvegianul a intrat în istorie după golurile marcate în poarta lui PSG | VIDEO

Erling Haaland este pur şi simplu MAGIC! Norvegianul a intrat în istorie după golurile marcate în poarta lui PSG | VIDEO

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haaland (19 ani) nu va uita niciodata „dubla” marcată pentru Borussia Dortmund în manşa tur a optimilor UEFA Champions League. Atacantul norvegian a reuşit ceva n-a mai reuşit niciun alt fotbalist din istoria Bundesligii.

Haaland a devenit primul fotbalist din istoria campionatului german care izbuteşte să marcheze atât la debutul în Bundesliga, cât şi la debutul în Cupa Germaniei, dar şi la prima apariţie în Liga Campionilor.

În partida de pe Signal Iduna Park, cu PSG, norvegianul şi-a adus de fiecare dată echipa în avantaj. A reuşit să înscrie de două ori într-un interval de numai opt minute. Mai întâi a marcat la scorul de 0-0, în minutul 69, iar apoi a punctat pentru 2-1, în minutul 77, la scorul de 1-1.

În Bundesliga, Haaland are deja opt goluri marcate pentru Dortmund. Pe primele le-a marcat la primul meci jucat în tricoul galben-negru, contra lui Augsburg, atunci când a reuşit un hattrick, pe 18 ianuarie.

În Cupa Germaniei, Haaland a marcat la debut în înfrângerea suferită de Dortmund în faţa lui Werder Bremen, scor 2-3, pe 4 februarie 2020.

  • 20 de milioane de euro a plătit Dortmund în această iarnă pentru transferul lui Haaland de la Salzburg
  • 60 de milioane de euro este cota atacantului norvegian conform site-ului transfermarkt.com

Afla mai multe despre: haalanddortmundbundesligachampions league 

viewscnt
Articole similare