Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland la Real Madrid? Spaniolii anunţă că starul Borussiei ar putea semna în ianuarie

Erling Haaland la Real Madrid? Spaniolii anunţă că starul Borussiei ar putea semna în ianuarie

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid vrea să îi aducă pentru stagiunea viitoare, atât pe Kylian Mbappe, cât şi pe Erling Haaland.

Potrivit jurnalistei Sonia Torres de la OKDiario, Real Madrid vrea să-l aducă pe Erling Haaland încă din ianuarie, pentru a nu risca în vreun fel ca jucătorul să semneze în vară cu o altă echipă.

Cluburile din Anglia îl vor pe Haaland. În frunte cu Chelsea şi Manchester City, iar mai nou, PSG a intrat de asemenea în cursa pentru semnătura sa. Un pericol real pentru Real Madrid, care ştie că Haaland are ca prioritate un transfer pe Santiago Bernabeu, scrie sursa citată.

Madrilenii nu vor să rişte să-l piardă pe atacantul norvegian şi vrea să facă o ofertă avantajoasă pentru Borussia Dortmund. Real Madrid ar putea oferi 90 de milioane de euro pentru un transfer în iarnă, sumă mai mare decât cea pe care Borussia ar putea să o obţină în vară. Haaland ar avea o clauză care îi permite în vară să plece pentru 75 de milioane de euro. Madrilenii sunt aproape de a primi şi o injecţie de capital importantă

De asemenea, Florentino Perez are şi varianta de a include unul sau doi jucători în tranzacţie, chiar şi sub formă de împrumut. Este cazul jucătorilor Luka Jovic sau Rodrygo Goes, mai scrie OKDiario. 

”A devenit o emblemă a ligii, dar mă tem că nu va sta în Bundesliga. Cifrele care circulă arată că este dificil să îl ţii în Germania. Presupun că viitorul său este în altă ţară”, a spus recent, Karl-Heinz Rummenigge, într-un interviu pentru Sport Bild. 

Afla mai multe despre: erling haalandborussia dortmundreal madrid 

viewscnt
Articole similare