Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland nu vrea să audă de transferul la Real Madrid din cauza lui Zinedine Zidane. Motivul din spatele deciziei luate de norvegian

Erling Haaland nu vrea să audă de transferul la Real Madrid din cauza lui Zinedine Zidane. Motivul din spatele deciziei luate de norvegian

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haaland (20 de ani), goleadorul Borussiei Dortmund, e unul dintre numele pe care multe cluburi mari l-au pus în capul listei de transferuri. Atacantul nu vrea să audă, însă, de transferul la Real Madrid dacă antrenorul Zinedine Zidane va rămâne pe "Santiago Bernabeu".

2021 va fi un an extrem de important pentru viitorul lui Erling Haaland. Atacantul norvegian a păşit pe cea mai mare scenă a fotbalului european şi a atras atenţia tuturor prin uşurinţa cu care marchează goluri pe bandă rulantă. La Dortmund, Haaland a marcat de 39 de ori în 37 de partidei pentru nemţi, cifre uluitoare pentru vârful de atac din Norvegia.

Granzii din Europa, Bayern, Barcelona, Real Madrid sau Juventus au pus deja ochii pe "maşinăria" de goluri de pe Signal Iduna Park, care are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro în vara lui 2021. Potrivit Diario Gol, Erling Haaland nu vrea să audă despre un transfer la Real Madrid atât timp cât va rămâne Zinedine Zidane antrenor pe "Bernabeu".

Sursa citată scrie că Haaland nu vrea la Real Madrid pentru că Zidane "îl protejează" pe compatriotul său, Karim Benzema.

Afla mai multe despre: erling haalandtransferreal madridborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare