Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland s-a decis cu cine va semna. Vezi clubul la care se va transfera atacantul norvegian

Erling Haaland s-a decis cu cine va semna. Vezi clubul la care se va transfera atacantul norvegian
Comentarii

Atacantul celor de la Borussia Dortmund a decis cu ce echipe este dispus să semneze după ce pleacă din Bundesliga.

Erling Haaland (20 de ani) s-a decis să semneze cu un club de top cu care să câştige mai multe trofee, printre care şi Champions League. 

Erling Haaland s-a decis cu cine va semna

Potrivit celor de la Blind, atacantul norvegian este dispus să semneze cu trei echipe din Premier League, dar şi cu granzii din La Liga şi Serie A. Pe lista tânărului fotbalist se află în acest moment Manchester United, Manchester City, Liverpool, Real Madrid, Barcelona şi Juventus.

Şansele ca Haaland să ajungă la unul dintre aceste cluburi sunt enorme, pentru că şi echipele menţionate mai sus sunt interesate de serviciile jucătorului de la Borussia Dortmund.

În acest sezon, Erling Haaland este de neoprit şi marchează goluri pe bandă rulantă pentru echipa germană. Norvegianul are în 31 de partide jucate, 33 de goluri marcate.

Impresarul lui Haaland, Mino Raiola, a menţionat că în acest moment sunt doar 10 echipe din Europa care şi-l pot permite pe norvegian, iar Erling a micşorat lista aproape la jumătate şi au rămas doar 6 cluburi cu care ar putea semna.

În lista lui Raiola erau şi Chelsea şi Bayern Munchen, cluburi care îl doresc pe Haaland, însă, atacantul de 20 de ani nu îşi doreşte să evolueze pentru aceste echipe.

 

Potrivit celor de la Bild, Haaland este un admirator al celor de la Real Madrid, dar în acest moment Benzema pare să nu plece prea curând, iar norvegianul se grăbeşte să se transfere la un club mai mare pentru a câştiga mai multe trofee.

Şansele ca acesta să ajungă la Manchester City ţin de relaţiile clubului cu tatăl lui Erling, Ald-Inge, iar Haaland ar putea să ajungă, totuşi, la Manchester United, datorită lui Ole Gunnar Solskjaer, care i-a fost antrenor la Molde, iar managerul "diavolilor roşii" a fost cel care l-a poziţionat pe jucătorul Borussiei Dortmund ca atacant central, lucru care i-a schimbat enorm cariera.

Motivul pentru care Haaland ar alege Barcelona este pentru că ar evolua alătrui de Messi, ceea ce ar fi o onoare, la fel ca în cazul în care ar juca alături de Cristiano Ronaldo, el fiind unul dintre idolii norvegianului.

Erling Haaland este evaluat la 110 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: erling haaland 

viewscnt
Articole similare