Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland va lipsi din meciurile naţionalei Norvegiei. Atacantul e accidentat

Erling Haaland va lipsi din meciurile naţionalei Norvegiei. Atacantul e accidentat
Comentarii

Atacantul Erling Haaland, accidentat, nu va evolua în meciurile cu Turcia şi Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, informează lequipe.fr.

"Îmi pare rău că nu pot fi apt pentru meciurile echipei naţionale, pe care abia le aşteptam. Oricum, urez baftă echipei Norvegiei", a scris, pe Twitter, atacantul de 21 de ani, în limba norvegiană.

La echipa sa de club, Borussia Dortmund, Haaland a ratat ultimele trei întâlniri, astfel că participarea lui la meciurile din preliminariile Cupei Mondiale era incertă.

"Acidentarea lui pare că este pe cale de vindecare, dar evoluţia a fost din păcate prea lentă”, a confirmat medicul selecţionatei norvegiene, Ola Sand, într-un comunicat de presă al federaţiei.

Această indisponibilitate se adaugă altor câtorva absenţe importante din rândul selecţionatei scandinave, între care se numărăr Alexander Sorloth şi Joshua King.

Norvegia va întâlni, vineri, Turcia la Istanbul, apoi Muntenegru, la 11 octombrie, la Oslo, în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar. Norvegia este în prezent pe locul 2 în Grupa G cu 13 puncte, la egalitate cu liderul Olanda şi cu două puncte avantaj faţă de Turcia.

Afla mai multe despre: erling haalandnorvegia 

viewscnt
Articole similare