Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ernesto Valverde îl atacă pe Guardiola: "Nu ai voie să faci asta!" De ce este acuzat antrenorul lui City

Ernesto Valverde îl atacă pe Guardiola: "Nu ai voie să faci asta!" De ce este acuzat antrenorul lui City

Manchester City

Comentarii

Ernesto Valverde, actualul antrenor de la FC Barcelona, l-a atacat într-o conferinţă de presă pe Guardiola, cel care a făcut istoria la gruparea de la Camp Nou.

"Să vorbeşti cu un jucător care este sub contract cu o altă echipă? Nu ai voie să faci asta! Este interzis să contactezi jucătorul unei alte echipe", a spus Valverde în cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului dintre Girona şi Barcelona. 

Tehnicianul clubului blaugrana face referire la Frenkie de Jong, fotbalistul transferat recent de Barcelona. Potrivit site-ului jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Guardiola l-a sunat pe olandeză pentru a încerca să vină la City, cu puţin timp înainte ca mijlocaşul să îşi pună semnătură pe contractul oferit de liderul din LaLiga. 

În mod normal, dacă ceea ce a spus Valverde este adevărat, Guardiola riscă să fie penalizat, pentru că este, într-adevăr, interzis să contactezi un jucător sub contract fără acordul echipei de care aparţine. De Jong a avut de ales între PSG, Barcelona şi Manchester City, iar în cele din urmă a ajuns în Spania, pentru 75 de milioane de euro. Totuşi, olandezul va rămâne la Ajax până în vară. 

Girona - Barcelona se joacă duminică, de la 17:15, pe Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: ernesto valverdeguardiolade jong 

viewscnt
Articole similare