Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroare de comunicare? Ce club uriaş l-a sunat pe Gică Hagi să-l întrebe de Florinel Coman: ”Este un jucător fantastic”

Eroare de comunicare? Ce club uriaş l-a sunat pe Gică Hagi să-l întrebe de Florinel Coman: ”Este un jucător fantastic”galerie foto

Superliga

Comentarii

Presa din Turcia susţine că Gică Hagi le-a propus celor de la Galatasaray un jucător de la FCSB. Este vorba despre Florinel Coman, despre care Daily Mail a scris că este urmărit de City, Chelsea, West Ham şi AS Roma.

În vârstă de 21 de ani, Florinel Coman a devenit unul dintre cei mai atractivi jucători din Liga 1. Evolulţiile bune de la EURO 2019 au fost completat de jocuri foarte bune în tricoul FCSB-ului, unde a arătat mult mai multă maturitate faţă de sezonul trecut. Drept urmare, zvonurile care-l dau transferat s-au înmulţit.

Astăzi, presa din Turcia susţine că Gică Hagi l-a recomandat la Galatasaray, club pentru care a scris istorie: ”Este un jucător fantastic”, le-ar fi spus ”Regele”, cel care l-a descoperit şi l-a crescut pe Coman la Viitorul. Marea problemă ar putea fi suma de transfer, în condiţiile în care pretenţiile lui Gigi Becali se ridică la 30 de milioane de euro.

Publicaţia turcă Fanatik scrie însă că Gică Hagi le-a transmis celor de la Galatasaray că-l pot transfera cu doar 1,5 milioane de euro. Foarte probabil, este vorba despre o eroare.

Jurnaliştii turci mai notează că Florinel Coman este impresariat de o firmă controlată de Giovanni Becali, cel care în trecut a făcut mai multe afaceri cu Galatasaray. Cele mai cunoscute sunt transferurile lui Gică Hagi şi Gică Popescu, jucători care au devenit legende ale fotbalului din campionatul Turciei.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare