Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroare imensă în lupta pentru titlu din Premier League! Arbitrul şi-a recunoscut greşeala. Cum a fost posibil să nu acorde ofsaid la această fază, deşi tuşierul a ridicat steagul

Eroare imensă în lupta pentru titlu din Premier League! Arbitrul şi-a recunoscut greşeala. Cum a fost posibil să nu acorde ofsaid la această fază, deşi tuşierul a ridicat steagul

Premier League

Comentarii

Despărţite de un singur punct în clasament după 30 de etape, Manchester City şi Liverpool sunt într-o cursă umăr la umăr pentru titlu, iar în ultima etapă ambele formaţii s-au impus.

City a trecut cu 3-1 de Watford, în timp ce Liverpool a trecut cu 4-2 de Burnley, însă partida "cetăţenilor" a stărnit o controversă imensă.

Manchester City a deschis scorul imediat după pauză, prin Sterling, care a marcat însă după ce plecase dintr-o poziţie clară de ofsaid! Tuşierul a semnalizat ofsaid, însă centralul Paul Tierney a validat ulterior golul, după o discuţie cu acesta.

Motivul? Mingea deviată cu pieptul de Aguero spre Sterling a fost atinsă de un fundaş (Daryl Janmaat) înainte să ajungă la mijlocaşul englez. Centralul a considerat că acţiunea lui Janmaat a anulat poziţia de ofsaid în care se afla Sterling şi că acesta a primit practic mingea de la un adversar.



Totuşi, este evident că şi fără intervenţia lui Janmaat mingea ar fi ajuns la Sterling, iar atingerea fundaşului nu a schimbat deloc traiectoria balonului. Astfel, poziţia de ofsaid a lui Sterling e reactivată şi decizia corectă ar fi fost lovitură liberă indirectă pentru Watford.

Conoform The Sun, inclusiv Paul Tierney a recunoscut imediat după ce a revăzut meciul că a judecat greşit faza şi că ar fi trebuit să anuleze golul marcat în minutul 47, la scorul de 0-0.

"Le înţeleg frustrarea perfect. Ştiu că era important pentru Watford pentru că era 0-0, iar acest gol a deschis scorul! Dar şi eu am fost eliminat din Champions League în mod similar, după ce James Milner îi pasase mingea lui Leroy (n.r. Sane - în meciul City - Liverpool).

Am fi marcat al doilea gol. Se întâmplă! Îmi pare rău, nu îmi doresc să existe astfel de întâmplări, dar uneori se întâmplă
", a declarat Pep Guardiola imediat după meci.

Afla mai multe despre: citywatford 

viewscnt
Articole similare