Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroarea comisă de Gigi Becali fără să-şi dea seama. Ce detaliu a omis patronul de la FCSB când l-a ironizat pe Cristi Bălgrădean

Eroarea comisă de Gigi Becali fără să-şi dea seama. Ce detaliu a omis patronul de la FCSB când l-a ironizat pe Cristi Bălgrădean

FCSB

Comentarii

Chiar în ziua în care a aflat de accidentările din echipa sa, printre care se regăsesc şi Florinel Coman, Dragoş Nedelcu sau Ionuţ Panţîru, Gigi Becali a fost pus pe glume.

Patronul celor de la FCSB l-a ironizat din nou pe Cristi Bălgrădean. Portarul roş-albaştrilor a semnat, fără să-i anunţe pe oficialii vicecampioanei, cu CFR Cluj, astfel că Gigi Becali s-a simţit trădat şi l-a trecut pe lista neagră pe Bălgrădean.

"Trebuia să-l chemăm pe Bălgrădean ca s-o lase în poartă, ca echipa lui, CFR, să nu mai aibă probleme cu FCSB. Două să lase în poartă, când jucăm cu CFR. Cu Gnohere am reziliat. Nu avem ce face", a declarat Gigi Becali, vineri, pentru Pro X. 

Însă, la fel ca în cazul lui Gnohere, despre care declarase că îşi va încheia contractul cu FCSB în această vară, însă atacantul francez l-a contrazis pe reţelele de socializare pe latifundiarul din Pipera, din nou, Gigi Becali s-a înşelat şi în privinţa lui Bălgrădean. Meciul din returul play-off-ului cu CFR Cluj este progrmat pe 18 iulie, iar portarul îşi va încheia contractul cu FCSB la finalul acestei luni.

Astfel, în ciuda ironiilor lui Becali, Bălgrădean nu va putea evolua pentru FCSB în meciul retur cu liderul Ligii I.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare