Experiențe împreună.
You are here:

„Eroi absoluţi”. Eriksen, mesaj pentru colegii care i-au dedicat victoria la EURO 2020

„Eroi absoluţi”. Eriksen, mesaj pentru colegii care i-au dedicat victoria la EURO 2020

EURO 2020

Comentarii

Reprezentativa Danemarcei s-a calificat, sâmbătă, în semifinalele Campionatului European de fotbal, trecând în sferturile de finală de selecţionata Cehiei, scor 2-1, pe Stadionul Olimpic din Baku.

În semifinale, Danemarca va juca în data de 7 iulie, de la ora 22.00, pe Stadionul Wembley, împotriva echipei naţionale a Angliei.

Christian Eriksen este alături de colegii săi, chiar dacă nu va mai putea juca prea curănd, fiind operat recent.

După calificare, colegii i-au dedicat victoria, iar Eriksen i-a răsplătit.

Ce a postat pe reţelele de socializare:

,,Danemarca e în semifinale! Eroi, eroi absoluţi.”, a postat Christian Eriksen, pe Facebook.

Fotbalistul nu a mai evoluat după meciul cu Finlanda, când s-a prăbuşit pe teren şi a avut nevoie de îngrijiri medicale!

Selecţionerul Danemarcei: „Mă gândesc în fiecare zi la Eriksen”

Selecţionerul Danemarcei, Kasper Hjulmand, a declarat sâmbătă seară, după calificarea în semifinalele Euro-2020, că este foarte mândru de această reuşită şi că şi-ar fi dorit ca pe teren să fi fost şi Christian Eriksen.

 „Am început meciul foarte bine, în repriza a doua am avut ceva mai multe dificultăţi. Cehia a luptat bine, a fost un meci mare, conform aşteptărilor. Sunt foarte mândru că suntem în semifinalele Euro. Încă mă gândesc la Christian (Eriksen) în fiecare zi. Mă bucur că a supravieţuit. Îmi spun mereu că ar fi fantastic să îl vedem jucând. El face încă parte din echipă”, a spus Hjulmand. 

LIVE BLOG | Totul despre Euro 2020! Programul complet al meciurilor, echipele participante, stadioane şi cele mai noi informaţii despre turneul final

viewscnt
Articole similare