Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroii au cuvântul. Magic Johnson şi Larry Bird, premiaţi pentru întreaga lor carieră!

Eroii au cuvântul. Magic Johnson şi Larry Bird, premiaţi pentru întreaga lor carieră!

NBA

Comentarii

Legendele baschetului Magic Johnson şi Larry Bird vor fi premiaţi pentru întreaga lor carieră, cu ocazia serii anuale de acordare a trofeelor pentru sezonul 2018/19, a anunţat, miercuri, liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA).

"Deşi rivali consacraţi în sport, prin performanţele lor individuale şi succesele obţinute cu echipele lor, Johnson şi Bird au definit NBA-ul modern şi i-au crescut valoarea în anii 1980", a transmis NBA.

Johnson, de cinci ori campion NBA cu Lakers, şi Bird, câştigător a trei titluri NBA cu Boston Celtics, s-au întâlnit pentru prima oară în cursul finalei Campionatului NCAA în 1979 , dintre Michigan State şi Indiana State.

Ei au fost apoi rivali pe parchetele din NBA timp de 12 sezoane, din 1979 până în 1991, şi au ca punct comun faptul că au efectuat întreaga lor carieră la o singură echipă, fiind coechipieri sub culorile echipei SUA pentru JO din 1992 de la Barcelona, faimoasa "Dream Team".



Seara trofeelor NBA va avea loc pe 24 iunie la Los Angeles.

În cursul acestui eveniment, organizat începând din 2017, NBA acordă în principal trofeul pentru cel mai bun jucător al sezonului (MVP) şi recompensează o legendă a campionatului, în 2017 fiind Bill Russell, iar în 2018, Oscar Robertson.

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare