Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul Craiovei din derby: ”Contează că legăm victorii!” Andrei Ivan despre felul în care sărbătoreşte golurile: ”Nu m-a certat nimeni, niciodată!”

Eroul Craiovei din derby: ”Contează că legăm victorii!” Andrei Ivan despre felul în care sărbătoreşte golurile: ”Nu m-a certat nimeni, niciodată!”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins Dinamo cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Andrei Ivan

”Sunt foarte bucuros că am câştigat şi în această seară şi pentru că am marcat. Contează că legăm victorii şi trebuie să ajungem cât mai sus” a mărturisit singurul marcator din derby-ul Craiova-Dinamo.

Întrebat cine îl ceartă cel mai tare pentru felul în care sărbătoreşte golurile, Ivan a mărturisit: ”Nimeni, nu m-a certat niciodată. Înainte, mi-a spus domnul Mihai să nu mai fac, dar asta e bucuria mea. Nu îmi este frică, pentru că fac de foarte mult timp şi m-am obişnuit” a spus Ivan, eroul oltenilor din partida cu Dinamo.

Craiova a învins Dinamo deşi dinamoviştii au început în forţă meciul: Gueye a ratat prima ocazie în Bănie. Oltenii au scăpat fără gol şi la lovitura liberă executată de Sorescu. Andrei Ivan a reuşit să-l impresioneze pe noul antrenor al Craiovei, Marinos Ouzounidis, prezent în tribunele stadionului. A deschis scorul şi şi-a arătat şi calităţile acrobatice. Acesta avea să fie şi singurul gol al partidei.

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare