Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eroul de la Liberec" a mai câştigat un trofeu! A cucerit Cupa României la minifotbal în echipă cu Marius Niculae şi Cătălin Munteanu

"Eroul de la Liberec" a mai câştigat un trofeu! A cucerit Cupa României la minifotbal în echipă cu Marius Niculae şi Cătălin Munteanu

Diverse

Comentarii

Danco Pro este noua câştigătoare a Cupei României la minifotbal, competiţie care a reunit la start nu mai puţin de 96 de echipe din întreaga ţară! Echipa din Capitală a ridicat deasupra capului marele trofeu după ce a trecut în finală de Juventus Sibiu, scor 2-1, şi devine prima din Bucureşti care câştigă un turneu final naţional!

Danco Pro şi-a început drumul la Cupa României în Cisnădie, localitate de lângă Sibiu, unde pe o ploaie mocănească a terminat la egalitate cu Dacii Liberi Bistriţa, meci câştigat la loviturile de departajare. În cel de-al doilea meci a evitat tentaţia unui rezultat mulţumitor pentru ambele părţi şi s-a impus în forţă, 5-2 cu Baumit Alba Iulia.

În primul meci din fazele eliminatorii a întâlnit-o pe ADER Ploieşti, 3-0, iar în 16-“imi” a eliminat-o la limită pe Ninirox Timişoara, 1-0. Cu un joc din ce în ce mai bun de la meci la meci, Danco Pro a jucat ofensiv pe tot parcursul turneului şi a arătat un fotbal frumos, curat, caracteristic de altfel şi celorlalte formaţii din Bucureşti care au luat startul la această ediţie a Cupei României. Au urmat două victorii identice, 3-2 cu Marcă Înregistrată Sibiu şi Inter Galaţi.

Apoi, o remiză albă cu Old Boys şi o calificare în finala cu Juventus Sibiu după loviturile de departajare. Ultimul act a reprezentat şi apogeul lui Danco Pro, care a demonstrat că a fost cea mai bună echipă din toate cele aproape 100 aliniate la start. Echipa din Bucureşti a dominat ostilităţile, dar a fost nevoită să revină după ce gazdele au deschis scorul imediat după pauză.

Golurile lui Mihnea Niţulescu au consfinţit rezultatul final, 2-1, obţinut în faţa unei echipe cu un palmares impresionant şi cu mulţi jucători care au îmbrăcat tricoul echipei naţionale. Fluierul de final a declanşat sărbătoarea în tabăra “roş-albă”, elevii lui Adrian Boingiu bucurându-se din plin de acest trofeu major.

Afla mai multe despre: minifotbalbucurestimarius niculaecatalin munteanuflorin matache 

viewscnt
Articole similare