Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul din poarta Academicii Clinceni a dezvăluit secretul de la penalty-uri. Vâlceanu a explicat parada de la execuţia lui Iancu: "Studiez toţi adversarii"

Eroul din poarta Academicii Clinceni a dezvăluit secretul de la penalty-uri. Vâlceanu a explicat parada de la execuţia lui Iancu: "Studiez toţi adversarii"

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a reuşit un nou succes în Liga I şi a ajuns la patru victorii consecutive, după 1-0 cu FC Viitorul.

În urma acestei victorii, ilfovenii au urcat acum pe locul 4 în clasament şi sunt la cinci puncte în spatele liderului FCSB, care are şi un meci mai puţin disputat. Portarul Academicii Clinceni, Vâlceanu, are un merit uriaş pentru victoria obţinută de echipa sa, după ce, la scorul de 0-0, în minutul 19, a apărat penalty-ul bătut slab de Gabi Iancu.

"O nouă victorie pentru noi. Vine într-un context muncitoresc, am putea spune, pentru că am jucat aproape o repriză întreagă în 10 oameni. Din nou defensiv eu zic că am stat ok, chiar dacă şi-au creat multe ocazii cei de la Viitorul, dar ştim stilul Viitorului şi ce oferă meci de meci.

Este meritul meu şi al întregii echipe pentru că toţi facem un efort foarte mare la fiecare meci şi toţi ne apărăm. Avem 8 meciuri fără gol primit şi vrem să continuăm această serie. Eu întotdeauna studiez adversarii şi modul în care bat loviturile de la 11 metri. Am fost inspirat, am reuşit să parez acea lovitură. Bineînţeles, jocul ar fi decurs altfel dacă ei ar fi reuşit să marcheze primii, dar ne bucurăm că a ieşit aşa.

El face mereu lucrul ăsta înainte de fiecare execuţie şi ăsta e stilul lui. Până la urmă, aşa bate el. Am aştepat şi s-a văzut rezultatul" , a spus Octavian Vâlceanu.

Afla mai multe despre: valceanu 

viewscnt
Articole similare