Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul FCSB-ului în derby: ”Aici e Steaua! E normal să fie presiune la fiecare meci!” Cum a pregătit Mihai Teja partida cu U Craiova

Eroul FCSB-ului în derby: ”Aici e Steaua! E normal să fie presiune la fiecare meci!” Cum a pregătit Mihai Teja partida cu U Craiova

FCSB

Comentarii

Ioan Hora a fost eroul FCSB-ului în derby-ul cu U Craiova. Fostul golgheter al Ligii 1 s-a destăinut la final la microfonul Telekom Sport

3 goluri are Ioan Hora de la transferul la formaţia roş-albastră. Contra Craiovei, în cel mai important meci în care a evoluat până acum pentru FCSB, fostul golgheter al Ligii 1 a făcut diferenţa în favoarea noii sale echipe.

A marcat primul gol de lângă Koljic, printr-o execuţie simplă cu capul, apoi a adus victoria roş-albaştrilor, din penalty, pe finalul jocului.

Intervievat de reporterul Telekom Sport, Eduard Zelgin, la flash interviu, Hora a explicat cum a pregătit Teja partida cu Craiova şi a vorbit despre perioada bună pe care o traversează de când a ajuns la FCSB.

”Mă bucur că am întors totul în favoarea mea. Important este că am câştigat acest meci şi cred că până la urmă am şi meritat. E foarte important pentru că ne menţine în coasta CFR-ului. Până etapa viitoare cel puţin suntem acolo.

Aici e Steaua, e normal să fie presiune la fiecare meci. Depinde de noi să o întoarcem în favoarea noastră. Noi vrem să fim campioni, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla. Mister Teja pune accent pe amănunte şi le-am exersat în această săptămână de ne-au ieşit pe urechi. Important este că a ieşit bine.

Da, cu siguranţă cu aşa suporteri în spate ai o altă energie, şi un alt impus. Îţi vine să alergi după adversari şi să-i muşti de picior. Câtedată ne mai pierdem capul, dar ne-am bucurat la final şi asta ne bucură.

Ne dorim să câştigăm fiecare meci. Şi CFR şi Craiova sunt echipe foarte bune” a declarat Ioan Hora la finalul partidei în care a marcat de două ori pentru vicecampioana României.  

Afla mai multe despre: ioan hora 

viewscnt
Articole similare