Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul ”lăncierilor” avertizează: ”Trebuie să rămânem calmi!”. Cum a comentat reuşita care a făcut diferenţa la Londra

Eroul ”lăncierilor” avertizează: ”Trebuie să rămânem calmi!”. Cum a comentat reuşita care a făcut diferenţa la Londra
Comentarii

Ajax Amsterdam a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Tottenham Hotspur, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Donny van de Beek în minutul 15.

Noul star al fotbalului european, cel despre care se spune că a trezit deja interesul marilor granzi din Anglia şi Spania a declarat la finalul meciului: ”Cred că golul meu a fost un moment important pentru noi. În primele 30 de minute am jucat foarte bine. După aceea, Tottenham a schimbat ceva din punct de vedere tactic şi ne-au pus ceva probleme. 1-0 este însă un rezultat bun” a mărturisit eroul lui Ajax la finalul meciului.

Acelaşi Van de Beek a mai adăugat: ”Am câştigat şi trebuie să ne facem un plan bun pentru săptămâna viitoare. Trebuie să rămânem calmi. În weekend jucăm pentru Cupă şi vrem să câştigăm şi acest trofeu. Apoi ne vom concentra pentru meciul retur”.

Golul marcat de Van de Beek pe Tottenham Stadium

Meciul dintre Tottenham şi Ajax a fost arbitrat de spaniolul Antonio Mateu Lahoz, ajutat de conaţionalii săi Pau Cebrián Devís şi Roberto del Palomar.

Arbitru de rezervă a fost Alberto Undiano Mallenco, iar arbitri video Alejandro Hernández şi Juan Martínez. Rezumatul meciului îl vezi AICI

Meciul retur va avea loc la 8 mai şi va fi transmis în direct de Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ajaxdonny van de beek 

viewscnt
Articole similare