Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul lui Arsenal, Alexandre Lacazette avertizează: ”Luăm deja prea multe goluri din faze fixe, aşa că ar trebui să fim mai atenţi în retur!”

Eroul lui Arsenal, Alexandre Lacazette avertizează: ”Luăm deja prea multe goluri din faze fixe, aşa că ar trebui să fim mai atenţi în retur!”
Comentarii

Arsenal a câştigat manşa tur din semifinalele UEFA Europa League cu Valencia, scor 3-1. Francezul Alexandre Lacazette a marcat de două ori, dar o putea face de mai multe ori, într-o seară în care Valencia a deschis scorul încă din minutul 10 prin Diakhaby.

Fostul atacant de la Olympique Lyon a explicat la finalul partidei cu ce a rămas după acest duel cu Valencia. Lacazette a marcat două goluri, dar a şi ratat alte două ocazii uriaşe de gol pentru echipa sa: ”Este un rezultat bun. Ştim că va fi greu la ei, aşa că trebuia să dăm cât de multe goluri putem. 3-1 este un rezultat bun. Am luat gol repede, deşi ştiam că sunt buni la fazele fixe. Luăm deja prea multe goluri din faze fixe, aşa că ar trebui să fim mai atenţi în retur. Echipa a arătat însă caracter, am reacţionat bine şi a fost o seară bună. Vrem să ajungem în Liga Campionilor. Dacă vom câştiga trofeul ne vom califica direct.  Dar este şi un trofeu important pentru club. Vrem să câştigăm şi să jucăm la anul în Liga Campionilor” a mărturisit Alexandre Lacazette la finalul partidei Arsenal - Valencia, scor 3-1.

Afla mai multe despre: alexandre lacazettearsenaleuropa league 

viewscnt
Articole similare