Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul lui Bayern, Joshua Kimmich: "Ştiam că Burki poate fi surprins!" Ce a declarat Manuel Neuer după meci

Eroul lui Bayern, Joshua Kimmich: "Ştiam că Burki poate fi surprins!" Ce a declarat Manuel Neuer după meci

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Borussia Dortmund, în etapa a XXVIII-a a Bundesliga. Partida a fost transmisă în direct de Telekom Sport.

Bayern a trecut de Borussia Dortmund cu 1-0 în urma unui gol superb marcat de Joshua Kimmich.

În urma acestui rezultat, Bayern s-a distanţat la şapte puncte de rivală, în clasament. Echipa din Munchen a acumulat 64 de puncte, fiind urmată de Dortmund, cu 57 de puncte, Leverkusen, cu 53 de puncte şi Gladbach, cu 52 de puncte.

La finalul meciului, Joshua Kimmich şi-a explicat execuţia şi a mărturisit că este cel mai frumos gol marcat în cariera sa: "Ni s-a spus înainte de meci că Burki iese deseori şi e surprins prea în faţă. A fost cel mai frumos gol marcat în cariera mea şi în acelaşi timp, este un gol extrem de important" a spus Kimmich, după meci.

Portarul Manuel Neuer, care şi-a păstrat poarta imaculată în acest derby, a declarat şi el: "Cred că am făcut un meci foarte bun. Mai mult decât atât, este o declaraţie publică pe care o facem prin acest succes. Este o victorie foarte importantă pentru noi"

Afla mai multe despre: joshua kimmich 

viewscnt
Articole similare