Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul lui Chelsea a avut un mesaj special după calificarea în finală: "Îmi pare rău" Performanţa lui Kepa

Eroul lui Chelsea a avut un mesaj special după calificarea în finală: "Îmi pare rău" Performanţa lui Kepa

UEFA Europa League

Comentarii

Portarul londonezilor are şansa să câştige din nou trofeul Europa League. În 2012, era în lotul lui Bilbao atunci când bascii pierdeau finala competiţiei pe Arena Naţională.

Goalkeeperul a apărat două lovituri de la 11 m iar echipa lui a câştigat duelul cu Eintracht Frankfurt pentru un loc în finala Europa League. În urmă cu două luni şi jumătate, Kepa a fost protagonistul unui imens secandal după ce nu a vrut să iasă de pe teren în ultimul act al Cupei Ligii cu Manchester City. Sarri dorea să îl schimbe pe portarul în vârstă de 24 de ani cu Willy Caballero, însă spaniolul a făcut semne înspre bancă prin care a transmis că el vrea să rămână în poartă la executarea penaltyurilor. Chelsea a pierdut acel ultim act, dar portarul nu a uitat acel episod. 

"Finala de pe Wembley a trecut, dar am învăţat din ea. Le-am cerut scuze atunci tuturor, dar trebuie să mergi înainte. La loviturile de departajare e vorba de noroc. Astăzi am câştigat, finala am pierdut-o, aşa este fotbalul. Atmosfera a fost extraordinară. Am jucat cu o echipă foaret puternică şi suntem fericiţi. Noi pregătim mereu meciurile care pot ajunge la lovituri de departajare, iar astăzi am fost norocoşi" a spus Kepa imediat după ce meciul s-a terminat. 
 
Fotbalistul venit în vara anului trecut de la Bilbao şi-a aflat tot atunci şi adversara din finală. Nu ştia că Arsenal era deja calificată. 
 
"Înseamnă că vom avea o finală tare împotriva lui Arsenal, derby-ul Londrei. Am avut un sezon dificil, dar ne-am calificat în două finale şi în sezonul viitor de Champions League, aşa că a fost un sezon bun" a mai adăugat ibericul. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: kepachelseasarribilbaoscandalfinalacupa ligii 

viewscnt
Articole similare