Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul lui Dudelange, surprins de rezultatul de la Cluj: "Dacă ne zicea cineva acest lucru înaintea meciului ..."

Eroul lui Dudelange, surprins de rezultatul de la Cluj: "Dacă ne zicea cineva acest lucru înaintea meciului ..."

UEFA Europa League

Comentarii

Dudelange a produs marea surpriză în turul al treilea din Europa League. Luxemburghezii au eliminat-o atunci pe Legia Varşovia, apoi au repetat performanţa şi în play-off, unde s-au impus în ambele meciuri cu CFR Cluj, 2-0, respectiv 3-2.

"Ştiam că ne va aştepta un meci greu, dar am reuşit să trecem peste presiunea lor de la începutul meciului şi am intrat în avantaj prin două goluri superbe. Ştiam că din minutul 85 nu se mai poate întâmpla nimic. Nu mă interesează dacă am scris istorie sau nu. Importantă este echipa şi pot spune că am făcut meciuri extraordinare în ultimii ani. Vreau să-mi felicit echipa, pentru că este un rezultat extrem de important" , a declarat Dino Toppmöller pentru Telekom Sport.

"Am făcut un joc colectiv foarte bun şi am obţinut un rezultat fantastic. Trebuie să încerci pentru a reuşi asemenea execuţii. Am jucat împotriva unor adversari foarte puternici, nimeni nu a crezut în noi, dar am crezut în calităţile pe care le avem şi am reuşit această calificare. Cine ne spunea că vom marca cinci goluri împotriva CFR-ului, îi spuneam că e imposibil aşa ceva. Luxemburg este o ţară mică, iar Clujul era echipa favorită" , a spus Danel Sinani.

Afla mai multe despre: cfr clujsinanitoppmollertelekom sportdudelangeeuropa league 

viewscnt
Articole similare