Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul lui FC Argeş îi mulţumeşte coechipierului pentru pasa decisivă: ”I-am zis lui Dumitru că îi fac o surpriză diseară”

Eroul lui FC Argeş îi mulţumeşte coechipierului pentru pasa decisivă: ”I-am zis lui Dumitru că îi fac o surpriză diseară”

Superliga

Comentarii

FC Argeş a câştigat duelul cu Academica Clinceni pe final de meci, cu Grigore Turda dând lovitura în minutul 85.

Acadmica Clinceni a primit vizita lui FC Argeş în a noua etapă a Ligii 1. Formaţia ilfoveană s-a ţinut bine până pe final de meci, când Grigore Turda a dat lovitura pentru piteşteni. Dintr-o centrare a lui Cristi Dumitru, fundaşul central a reuşit să împingă mingea în poartă şi să aducă toate punctele formaţiei lui Andrei Prepeliţă.

După meci, Turda i-a mulţumit coechipierului său pentru pasa decisivă, înainte de a detalia cum au pregătit argeşenii partida.

Eroul lui FC Argeş îi mulţumeşte coechipierului pentru pasa decisivă

E o victorie foarte importantă, am reuşit să legăm trei victorii consecutive, parcă. Deşi jocul nu a fost aşa cum ne-am dorit, e bine că nu am luiat gol, am avut oragnziare foarte bună şi ştiam că o să marcăm.

După o fază fixă am rămas în careu şi am aşteptat pe bara a doua o centrare, ceea ce s-a şi întâmplat şi trebuie să îi mulţumesc lui Cristi Dumitru pentru centrare. I-am zis după meci că o să îi fac o surpriză diseară.

Am încercat un sistem cu trei fundaşi centrali, în prima repriză nu a mers atât de bine pe cât ne-am fi dorit, aşa că în a doua repriză am încercat un sistem clasic, din dorinţa de a ataca mai mult, de a avea un aport ofensiv mai bun şi cred că a fost inspirată această schimbare de sistem”, a declarat Turda.

Câteodată mai trebuie să suferi ca să câştigi. Azi a fost acel gen de meci, nu a fost spectaculos, dar am plecat cu cele trei puncte”, a declarat Grigore Turda.

Afla mai multe despre: fc argeşgrigore turdaclinceni argeş 

viewscnt
Articole similare