Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul lui FC Argeş pune victoria la penalty-uri pe seama ”inspiraţiei”. Ce obiectiv îşi propun pieştenii în Cupa României

Eroul lui FC Argeş pune victoria la penalty-uri pe seama ”inspiraţiei”. Ce obiectiv îşi propun pieştenii în Cupa României

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a reuşit să se se califice în optimile Cupei României, după ce a trecut de FC Botoşani, scor 0-0 (2-4 după penalty-uri).

FC Argeş a reuşit să o învingă pe FC Botoşani, la loviturile de departajare, şi să se califice în optimile Cupei României. După 120 de minute dominate de moldoveni, scorul încă era 0-0, iar oaspeţii au reuşit să se impună la penalty-uri, graţie portarului Flavius Croitoru, scor 4-2.

Goalkeeper-ul piteştenilor a oprit două dintre loviturile de la 11 metri ale gazdelor, în timp ce coechpierii săi le-au înscris pe toate. În urma meciului, acesta a pus victoria pe seama inspiraţiei şi a declarat că obiectivul piteştenilor este să ajungă cât mai departe în Cupă.

Eroul lui FC Argeş pune victoria la penalty-uri pe seama ”inspiraţiei”

Este bine că am mai reuşit să câştigăm încă un meci, să mergem mai departe, acum ne aşteaptă un meci greu cu Chindia, sper să-l câştigam şi pe acela. Inspiraţie, pot să spun, mi-am pus în cap să plec acolo.

Mă bucur că am reuşit să apăr şi să ne calificăm. Am rezistat cu greu, am avut şi vreo doi-trei jucători cu probleme. Înseamnă mult, aici nu s-a prea trecut primul tur, ne bucurăm şi sperăm să mergem cât mai departe”, a declarat Flavius Croitoru.

Afla mai multe despre: fc argeşflavius croitorubotoşani argeş 

viewscnt
Articole similare