Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul lui Sepsi le ia apărarea suporterilor Petrolului: „Nu m-am simţit ameninţat. M-am simţit fotbalist” | VIDEO

Eroul lui Sepsi le ia apărarea suporterilor Petrolului: „Nu m-am simţit ameninţat. M-am simţit fotbalist” | VIDEO
Comentarii

Andrei Dumiter (20 de ani) a marcat primul său gol în acest sezon, iar momentul ales nici că putea fi altul mai bun. Intrat în minutul 13 al partidei cu Petrolul, atacantul a înscris golul a trimis-o pe Sepsi în semifinalele Cupei României.

Puştiul a fost impresionat de atmosfera de pe Ilie Oană, în ciuda faptului că meciul a fost întrerupt timp de zece minute din cauza scandărilor rasiste ale suporterilor ploieşteni.

„Chiar m-a luat prin surprindere această intrare foarte rapidă. Înainte de meci mă aşteptam oarecum să joc titular, dar Mister a decis să înceapă cu alţi jucători şi când am intrat am făcut totul pentru echipă, ca să câştige, pentru că ne-am dorit foarte mult ca să accedem în faza următoare şi am făcut totul ca să se întâmple aşa. 

Îmi doresc să câştigăm acest trofeu, ca să ridicăm deasupra capului, să am şi eu un trofeu în palmares.

(Despre scandările rasiste ale suporterilor ploieşteni)
Nu ştiu ce au scandat, o să mă interesez acum, după meci, în vestiar. Asta este, se întâmplă, aşa este pe stadioane. E frumos cu atâţia suporteri să joci, sunt nişte suporteri minunaţi şi le doresc să promoveze cât mai rapid în prima ligă.

Chiar nu m-am simţit ameninţat, m-am simţit foarte bine cu această atmosferă, m-am simţit fotbalist, să zic aşa şi se merită să joci aceste meciuri”, a declarat Andrei Dumiter la finalul meciului Petrolul - Sepsi, scor 0-1. 

Afla mai multe despre: dumiterpetrolulcupasepsicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare