Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul lui Sepsi, Roland Niczuly, a dezvăluit cum l-a anticipat pe Gustavo la lovitura de la 11 metri! ”A fost şi inspiraţia de moment!”

Eroul lui Sepsi, Roland Niczuly, a dezvăluit cum l-a anticipat pe Gustavo la lovitura de la 11 metri! ”A fost şi inspiraţia de moment!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VIII-a a Ligii I.

Pentru U Craiova a marcat Gustavo '32, iar pentru Sepsi a înscris Fofana '17. În minutul 80, Niczuly (Sepsi) a apărat un penaltă executat de Gustavo. După meci, portarul lui Sepsi a recunoscut că nu a făcut un meci bun. Mai mult decât atât, el a dezvăluit că a vizionat mai multe penalty-uri executate de Gustavo. 

”A fost şi inspiraţia de moment!”

”Am avut un meci foarte greu, ştiam ce ne aşteaptă. Am pregătit meciul, dar se pare că nu ne-a ieşit. Am făcut un meci modest, dar mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa.

Am făcut o vizionare cu antrenorii de la portari, mi-a rămas în minte penalty-ul ratat cu CFR, când Arlauskis a apărat în partea lui dreaptă. Am văzut multe penalty-uri executate de Gustavo, a fost şi inspiraţia de moment”, a declarat Roland Niczuly.

Înaintea meciului i s-a adus un omagiu lui Ilie Balaci, care a decedat la 21 octombrie 2018. Fiica acestuia, Lorena, a dat lovitura de începere a meciului, iar jucătorii Craiovei au intrat cu un banner în memoria "Marelui Blond".

Afla mai multe despre: sepsi-craiova-roland niczuly 

viewscnt
Articole similare